T. 026 - 47.21.898/M. 0615 - 487.487

Deze disclaimer en de privacyverklaring zijn van toepassing op de website van Verwey Creatives, te weten www.verwey-creatives.nl.

Verwey Creatives is de handelsnaam van Verwey Ontwerp, KvK nummer 52489175.

Verwey Creatives is niet verantwoordelijk voor ontbrekende informatie op deze website en kan informatie aanpassen zonder vooraf aankondigen.

Op alle inhoud van deze website: teksten, links, afbeeldingen en video van projecten en blogposten rust copyright. Kopiëren of verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder vooraf schriftelijke toestemming van Verwey Creatives.

Wij hebben de grootste zorg besteed aan deze website, maar houden ons niet verantwoordelijk voor onjuiste of onvolledige informatie op deze website. Verwey Creatives aanvaardt hiervoor dan ook geen aansprakelijkheid. Wij houden ons ook niet aansprakelijk voor externe websites of content die eventueel door ons doorgelinkt wordt.

Heeft u vragen over het getoonde materiaal of inhoud, dan kunt u ons daarover mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.