T. 026 - 47.21.898/M. 0615 - 487.487

joomla-webdesign-verwey-creativesWij werken met het open source CMS platform Joomla. Joomla is door een community ontwikkeld en wordt sindsdien voortdurend ge-update en verfijnt. Joomla webdesign is de manier om sites met een eigen look te ontwikkelen, die door de gebruiker zelf makkelijk kan worden beheerd. Door het content management systeem kunt u zelf alle menu’s, pagina-teksten, links en afbeeldingen aanpassen en toevoegen.

De webdesign in Joomla geeft de mogelijkheden om uw site naadloos aan te sluiten bij uw product of dienst. Joomla heeft dankzij de grote community een groot aantal extensies en uitbreidingen tot haar beschikking. Die zijn zowel gratis als betaald. Door deze extensies kan de Joomla webdesign tot een hoger niveau getild worden en kunnen er site-specifieke extensies worden gekoppeld aan de site. Te denken valt aan agenda’s, formulieren, filters van producten of diensten, mooie slideshows en online boeking-modules.

Door onze jarenlange ervaring met Joomla webdesign kunnen wij u goed adviseren en informeren over hoe we de site aan pakken en ontwikkelen. Door het programmeren van eigen templates is elke Joomla website die wij ontwikkelen uniek in vormgeving en functionaliteit.

Als u een Joomla website wilt laten maken, kan Verwey Creatives dat op zich nemen. Neem voor meer informatie contact met ons op.Naar webdesign