T. 026 - 47.21.898/M. 0615 - 487.487

Product visualisaties Falk Bouwsystemen

Media

Voor Falk Bouwsystemen uit Ede heeft Verwey Creatives hun 2D CAD details van dak- en gevelaansluitingen van hun producten in 3D gevisualiseerd.

Falk Bouwsystemen maakt gevel- en dakpanelen en levert ook alle toebehoren en accessoires voor deze producten. Falk gaat op de Bouwbeurs 2015 een eerste indruk geven van hun Falk 3D, een traject dat meer omvat dan alleen het visualiseren van hun details.

Wij hebben de detailaansluitingen van Falk inzichtelijk gemaakt voor een 3D details boek, die de klant een helder en ruimtelijk beeld geeft van alle mogelijke aansluitingen van hun gevel- en dakpanelen. Door de 3D details natuurgetrouw te visualiseren, worden niet alleen hun producten naar werkelijkheid weergegeven, maar ook de mogelijkheden.

De details zijn door ons gebouwd in 3D formaat, waar Falk zelf verder mee aan de slag kan. Zo kunnen zij in de toekomst zelf nieuwe renders of vergrootte detailweergaves maken. In dit 3D formaat is met software ook een 2D doorsnede of CAD tekening te maken, die naadloos aansluit bij het 3D detail.

Door gebruik te maken van openwerkingen en afsnedes is het detail voor iedereen qua opbouw en constructie in één oogopslag duidelijk.

Bent u ook geinteresseert is wat Verwey Creatives voor uw product(en) kan betekenen op gebied van 3D visualisaties of animaties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


 


< Terug naar portfolio

Klant:
Falk Bouwsystemen

Werkzaamheden:
3D product visualisaties

Site:


Meer voor deze klant: