T. 026 - 47.21.898/M. 0615 - 487.487

Gevelbord Ad Fontes op woning

Media

Voor fam. Quaak hebben wij een gevelbord met de naam van de woning ontworpen. Wij hebben het traject van ontwerp en uitvoering in handen genomen.

De naam "Ad Fontes" betekend "Terug naar de bron". Wij hebben het ontwerp van het gevelbord gemaakt en een CAD tekening gemaakt om te watersnijden. De platen zijn van Cortenstaal, een staalsoort die snel gaat roesten, waarna de roestlaag een beschermende laag vormt en de plaat niet verder kan roesten. In principe kan Cortenstaal gewoon onbehandeld buiten geplaatst worden, maar omdat de kans bestaat dat op de witte gevelstenen een roestuitslag van het bord bij regen komt, hebben we de platen afgelakt met matte, transparante lak.

De letters zijn gemaakt van gepolijst messing, een legering van koper en zink. De letters zijn afgewerkt met een nanocoating om verkleuring en weerinvloeden tegen te gaan. De messing past bij andere accesoires die al op het huis aanwezig zijn. De letters zijn rondom uitgespaard uit de cortenstaal platen en het geheel hangt 10mm uit de gevel voor een ruimtelijker effect.

Wij hebben alle zaken geregeld met de metaalbewerker en de nabehandeling van de platen gedaan. Het geheel vormt een opvallend, contrasterend geheel met de strak vormgegeven woning van witte gevelstenen.

Ook op zoek naar een gevelreclame? Neem contact met ons op voor advies of een afspraak.

 


< Terug naar portfolio

Klant:
Fam. Quaak

Werkzaamheden:
Ontwerp en uitvoering gevelbord

Site:


Meer voor deze klant: