T. 026 - 47.21.898/M. 0615 - 487.487

Site Kubiek Ruimtelijke Plannen

Media

Voor Kubiek Ruimtelijke Plannen te Veenendaal, hebben wij een nieuwe site ontwikkeld. Helder van opzet, responsive en geheel van deze tijd.

Kubiek Ruimtelijke Plannen heeft Verwey Creatives gevraagd een site te ontwerpen en te ontwikkelen die een moderne uitstraling heeft en snel navigeerbaar is. De informatie die een bezoeker zoekt, dient met enkele muisklikken gevonden te worden. Wij hebben de site responsive ontwikkeld, zodat de site layout meeschaald met een tablet en smartphone. Dit omdat zo'n 46% van de gebruikers gebruikt maakt van een tablet of smartphone en dit percentage zal alleen maar toenemen.

Door de overzichtspagina's met al hun diensten en de navigeerbaarheid (usebility) van deze site, kan een bezoeker snel een dienst vinden, maar ook weer terug navigeren naar een deeloverzicht of een totaaloverzicht.

De site is geheel (Google) zoekmachine geoptimaliseerd. Wij hebben het gehele traject begeleid. Van concurrenten onderzoek tot zoekwoorden analyse en het controleren van teksten. Tevens zijn wij een linkbuilding traject gestart voor deze site, een belangrijk onderdeel van een SEO traject, om meer verspreiding van de site(pagina's) en de naam Kubiek te bereiken.

Deze site is gebaseerd op het Joomla CMS, dus de klant kan zelf alle inhoud aanpassen en beheren. Deze site is futureproof en beweegt mee met de ontwikkeling van Kubiek Ruimtelijke Plannen.

 


< Terug naar portfolio

Klant:
Kubiek Ruimtelijke Plannen BV

Werkzaamheden:
Ontwerp en ontwikkeling site

Site:
kubiek.nu

Meer voor deze klant:
Ontwerp Logo
Ontwerp huisstijl
SEO Traject
Diverse bedrijfsdocumenten